Kategorier
Okategoriserade

I Stockholm finns det riktigt skickliga plåtslagare

Är ni en fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Stockholm som funderar på att lägga om ert plåttak? En plåtslagare kan anpassa plåten och lägga om taket på alla typer av byggnader.

Plåt är ett fantastiskt material med lång hållbarhet och som kräver minimalt underhåll i form av någon enstaka ommålning – om än alls. Materialet har använts som takmaterial i flera hundra år och i Stockholm finns det gott om äldre byggnader med vackra plåttak. Då de flesta byggnader också är unika så måste plåttaket helt anpassas efter byggnaden. Med andra ord finns det inga standardlösningar, utan det behövs en plåtslagare som skickligt kan böja och anpassa plåten efter takets olika lutningar såsom kring torn och takfönster. Även skorstensplåt, vindskivor, hängrännor och stuprännor blir bäst om de anpassas och specialtillverkas av en plåtslagare.

En plåtslagare kan specialtillverka plåtdetaljer

De flesta plåtslagare åtar sig både små och stora uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Förutom takläggning kan de också hjälpa till med fasadbeklädnad i plåt, att reparera plåttak samt specialtillverka viktiga plåtdetaljer såsom vindskivor och skorstensplåt. Det går även att få plåtdetaljer för inomhusbruk som exempelvis specialgjord plåt för att täcka in köksfläkten eller ett plåtskydd vid kaminen. Då priserna mellan plåtslagare kan variera gör man bäst i att ta in offerter från mer än ett företag. Då man givetvis vill ha ett väl utfört arbete av bra kvalitet och som håller riktigt länge gäller det att även se till erfarenhet och titta på referenser.