Kategorier
Lackering

Lacka köksluckor Stockholm – frågor och svar 

Funderar du på att förändra i ditt kök i Stockholm? Fler och fler har börjat förändra sina kök genom att byta färg på sina köksluckor och gå från vitt till exempelvis grått, grått eller blått. Det skapar personlighet och att många kökstillverkare numera erbjuder dessa lösningar säger en hel del.

 Det innebär dock inte att du behöver öppna plånboken på vid gavel och investera i ett helt nytt kök. Du kommer att klara dig väldigt bra genom att anlita ett företag för att lacka köksluckor i Stockholm. Dels så handlar det om ett ekonomiskt försvarbart alternativ och dels så handlar det också om ett alternativ som är avsevärt mycket bättre för miljön. 

Att lacka köksluckor i Stockholm kommer dock med en massa frågor, och vi ska göra vårt bästa för att svara på några vanliga sådana – enligt följande: 

Varför lacka köksluckor i Stockholm? 

Av den enkla anledningen att du får ett kök som blir som ett nytt – men till en bråkdel av priset och där du dessutom gör vår miljö en tjänst. Dessutom har du möjlighet att välja färg helt själv och slipper förhålla dig till de färger tillverkaren erbjuder. 

Tar det lång tid att lacka köksluckor i Stockholm? 

Inte alls. Företaget kommer hem till dig, hämtar luckorna och tar dessa till en verkstad. Väl där så sker ett grundligt jobb med att förbereda ytan och sedan sker lackningen innan luckorna sätts i en speciell ugn för torkning. Då allt är klart monteras luckorna på plats hos dig igen. Räkna med ungefär en vecka från start till mål. 

Kan jag lacka mina köksluckor från IKEA? 

Man kan måla och lacka de flesta köksluckor – och de från IKEA är långt ifrån undantaget detta. Tvärtom: de anses som väldigt tacksamma att jobba med från de som specialiserat sig på området. Kompletterar du lackering med exempelvis nya beslag så kommer ingen kunna ana att ditt kök kommer från IKEA; man tänker dig ett betydligt dyrare typ av kök. Att lacka köksluckor i Stockholm är, helt enkelt, väldigt smart. 

Mer information samt tips kan du hitta på webbsida: lackaköksluckorstockholm.se