Kategorier
Lastpall

Möjligt att sälja lastpallar

Det är inte många som vet att man kan tjäna lite pengar på att sälja lastpallar. Skriver man det i sökmotor på internet så hittar man företag som köper upp dem.

Krister svängde in på den lilla gården, stannade bilen och drog ett djupt andetag innan han släppte ut luften. Gården hade bebotts av hans gamla moster som hade flyttat in på ett äldreboende och gett honom gården. Det var inte hans önskan men vad kunde han göra. Tanten ville bara vara snäll.

Denna gången skulle han bara gå igenom fastigheterna på tomten lite snabbt och se vad som fanns och vad han behövde göra. Bara att gå igenom huset tog nästan två timmar och då hade han inte gjort något mer än tittat. När han var klar gick han vidare till det gamla stallet och hoppades att det inte var lika mycket där.

Han öppnade dörren och ljuset letade sig in i byggnaden. Först såg han bara en massa bråte. Sen insåg han att det inte var så utan där fanns av någon anledning hur många lastpallar som helst. De var fina, som om de var nya. Sen förstod han att de var kvar sedan paret beställde foder som kom på pall.

Sälja lastpallar ger vinst

Först hade han bara blivit förvånad. Sen kom funderingarna på hur han skulle frakta alla dessa till återvinningen på ett smidigt sätt. Bara för att senare åka förbi densamma och prata med dem som jobbade där. Kunde de ta emot alla dessa lastpallar? Troligtvis hundratals av dem. Men svaret han fick var oväntat.

Personen de talade med på återvinningen förklarade att de mycket väl kunde ta emot. Men om det hade varit han hade han kontaktat ett företag i trakten där man kunde sälja lastpallar. Den mängden skulle ge en fin slant till semesterkassan. Han var nyfiken på detta och bestämde sig för att kontakta företaget.

Det här skulle gå till historien som en av hans mest oväntade dagar. En person från företaget kom med en lastbil och efter att ha tittat på lastpallarna berättade han att de gärna köpte in allihopa. Några papper fylldes i och pallarna lastades på lastbilen. Återvinningskillen hade rätt och pengarna skulle passa fint till vinterns solresa. Läs mer på hemsida: säljalastpall.se för att få information och tips om lastpalls försäljning.