Kategorier
Sanering

Nödvändig sanering i Norrköping

Att hålla koll på fuktskador är av största vikt. Så att inte fukt kan övergå till mögel och sanering blir nödvändig för att rädda hemmet i Norrköping.

Agneta hade lagt märket till en liten mörk fläck i sonens lägenhet när hon var och hälsade på honom över en helg. Hon hade avfärdat den som en fläck som bara uppkommit av att han nyss duschat eller så var det slitet och så tänkte hon inte mer på det. De kommande månaderna hade sonen kommit hem och hälsat på, så hon hade inte haft anledning att åka och besöka honom.

Tre månader senare fick hon äntligen åka och besöka honom igen. Som mamma hade hon ständigt honom i tankarna och undrade hur han hade det. Nu när hon hälsade på blev hon så stolt över sonens förmåga att hålla snyggt omkring sig. Däremot blev hon orolig när hon besökte badrummet. Fläcken hade spridit sig över en större del av väggen och hade antagit en mörkare ton. Rummet hade även fått en unken doft som inte alls var behaglig.

Sanering blev ett faktum

Hon frågade sonen om fläcken men han hade inte funderat så mycket på den. Agneta kontaktade en firma i Norrköping som höll på med sanering. De kom för att göra en mätning på fuktfläckar och hennes farhågor besannades. Fläcken som hon månader tidigare sett hade gått från fuktfläck till mögel.

Nu började företaget med att ta upp väggen för att titta på skadan. Felet kom från grannen ovanför vilket var skönt på ett sätt. Men möglet var en fara för sonen och en fläkt sattes in för att torka ut fläcken och sedan göra en noggrann mögelsanering. Det var viktigt att det blev gjort på rätt sätt då det annars kunde leda till att sonen eller den som bodde där senare kunde bli sjuk.

Mer information och tips om sanering kan du hitta på webbsida: saneringnorrköping.nu